Plaćanje

Na našem web shopu možete koristiti sljedeće načine plaćanja

Sve cijene stranicama web shopa www.madraci-zdravisan.com izražene su u hrvatskim kunama.

Zdravi San p.t.o. zadržava pravo izmjene cijena bez prethodnih najava, a iste vrijede od trenutka njihove objave na stranicama web shopa. Cijene na web shopu mogu se razlikovati od cijena u trgovini.

Naručivanje

Svi proizvodi u našoj web trgovini naručuju se putem elektronskog obrasca web shop-a ili email-a info@madraci-zdravisan.com, ako takav oblik naručivanja kupcu bolje odgovara. Narudžbe se primaju svakim danom od 0-24 sata, a obrađuju radnim danom pon-pet 08-19 sati. Nakon svake zaprimljene narudžbe (bilo putem elektronskog obrasca našeg web shop-a ili na bilo koji drugi način) kupcu će biti ispostavljena neobavezujuća ponuda s iskazanim rokom važenja, preciziranim rokom i načinom isporuke kao i s uputom za plaćanje.

Plaćanje

Kupcima se nude različiti modeli plaćanja:

- Općom uplatnicom (uplatom na šalteru banke, pošte, FINA-e ili osobnim internet bankarstvom)

- Virmanom (prijenosom sredstava s računa na račun)

- Plaćanjem na prodajnom mjestu gotovinom ili karticama.

Nakon zaprimanja narudžbe na vaš email dostavit ćemo vam neobavezujuću ponudu. Otprema i dostava su ovisne o datumu plaćanja po ponudi i vidljivoj uplati na našem transakcijskom računu, odnosno o dostavljenoj potvrdi o uplati (potvrdu možete dostaviti skenirano na e-mail adresu info@madraci-zdravisan.com ili po dogovoru). Nakon vidljive uplate ili primljene potvrde o uplati, kupljene proizvode isporučit ćemo vam prema uvjetima dostave definiranima u dijelu DOSTAVA.

 

Uvjeti prodaje

Zdravi San p.t.o

Kolodvorska 56, Kutina 44320

MBS: 97104531

OIB: 80400532289

Ovim uvjetima utvrđuju se postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih u internet trgovini tvrtke Zdravi San p.t.o. na internet adresi www.madraci-zdravisan.com

U navedenoj internet trgovini, tvrtka Zdravi San p.t.o. se nalazi u ulozi prodavatelja, a kupac je svaki posjetitelj internet trgovine koji putem elektronskog formulara naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i prosljedi ih prodavatelju.

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, skrećemo Vam pozornost da maloljetne i potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, te to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici. Djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom naručivanja snosi kupac tj. korisnik.

Ukoliko niste suglasni sa uvjetima bilo u cijelosti ili djelomično, molimo da nas o tome obavjestite pismenim putem prije potvrde narudžbe na info@madraci-zdravisan.com

 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Tvrtka Zdravi San p.t.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Zdravi San p.t.o. kao i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

IZJAVA O SIGURNOSTI

Zdravi San p.t.o. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.